Over ons

www.exporterennaar.nl is opgericht om de jonge ondernemers te voorzien van informatie die nodig is om te starten met exporteren. Ik zie dat in deze tijd steeds meer jeugd start met ondernemen of hierin geïnteresseerd is.

Maar waar moet je nou beginnen?

Over ons
Uit interesse voor internationale handel is deze content website ontstaan. Het is belangrijk dat jonge ondernemers/studenten toegang hebben tot informatie over internationaal zaken doen. Dat komt omdat het een trend is om al jong te beginnen met ondernemen. Vooral het businessmodel “dropshipping” wordt veel gebruikt door de jonge ondernemers. De oprichters van www.exporterennaar.nl zagen dat je veel informatie kan vinden over exporteren/internationale handel maar dat het doel van deze informatieverschaffers is om een cursus aan je te verkopen. Dit kan volgens ons anders en daarom maken wij content over internationaal zaken doen zonder hier iets voor terug te willen.

Business idee
Jij ziet als student een kans om geld te verdienen en wilt hier mee aan de gang. Of je hebt een product op voorraad en wilt dit sneller verkopen. Het is dan belangrijk om met stakeholders te gaan praten om inzichten uit de markt te krijgen.

Verkoopkanalen bepalen
In dit internettijdperk zijn enorm veel E-commerce platforms te vinden. Kijk een keer verder dan bol.com of Amazon. Bijvoorbeeld “Jumia”, dit is in Afrika een gebruikelijk platform.

Internationaal verzenden
Hoe zorg ik ervoor dat mijn pakket niet blijft liggen bij de douane? Het is belangrijk om alle documenten op orde te hebben wanneer je buiten de EU klanten hebt.

 

 

 

Het gezicht achter deze website.
Mijn naam is Casper Tak en ik ben een 3de jaars ondernemerschap & retail management student. Naast mijn studie ben ik altijd opzoek naar nieuwe business opportunities.

Samenwerken
Ben jij een startende ondernemer of heb jij een goed idee waarover je wilt sparren? Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal. Zelf zie ik ook een paar opportunities die ik graag wil delen met mede studenten/ondernemers. (nog 2 gevalideerde opportunities beschikbaar!)

Review Fiverr